VOSZ Széchenyi Kártya Hitel Iroda

SZÉCHENYI KÁRTYA PROGRAM

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) az egyik legnagyobb hazai érdekképviselet. Az érdekképviseleten kívül kiemelt jelentősége a kamarákkal közösen létrehozott KAVOSZ Zrt.-n keresztül a Széchenyi Kártya Hitel Program termékeinek értékesítése, melyre országos lefedettségű irodahálózatot hoztak létre. A Széchenyi Kártya Hitel Program kezdő és meglévő vállalkozások részére állami kamattámogatású hiteleket nyújt, melyek kamatai jelenleg történelmi mélypont alatt vannak.

 

Termékek:

  • Folyószámla-hitel – évi 3,15% kamattal,
  • Forgóeszköz-hitel – évi 2,15% kamattal,
  • Beruházási hitel – évi 0 % kamattal
  • Két különleges hitelkonstrukció mely kizárólag VOSZ-KAVOSZ Irodákban igényelhető:
  • Pályázatot megelőző támogató hitel, illetve önerőt kiegészítő hitel uniós projektekhez.
  • Agrár Széchenyi Kártya, mely az agrárium minden szereplője számára lehetővé teszi az 0,15%-os hitel felvételét, illetve bizonyos esetekben ez akár 0% is lehet !

SZAKMAI MÚLT

Nemes Anikó irodavezető 30 éve a pénzügyi szakmában dolgozik, az egyik vezető kereskedelmi banknál volt 20 évig, majd vállalkozóként könyveléssel, adótanácsadással és üzletviteli tanácsadással kezdett foglalkozni.


3 éve a VOSZ és az Ipartestület által működtetett Széchenyi Kártya Programirodát vezeti a XXII. kerületben Budafokon, mely Dél-Budán az egyetlen iroda, ahol Széchenyi Kártyát lehet igényelni.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Egy éve igényesen felújított Szolgáltató Irodánk (Nemes & Orbán Szolgáltató Iroda) Budafok központjában, a 1221 Budapest, Kossuth Lajos u. 75. szám alatt található, ahol a fenti szolgáltatásokon kívül cégalapítási, székhely-szolgáltatási ügyekben is eljárunk az ügyfeleink kérésére.

 

Telefon/fax: 06/1-951-5538

Mobil: 06/30-22-77-089

Email: nemes@voszpont.hu