Szolgáltatásaink

Könyvelés, adótanácsadás, székhely szolgáltatás

Nemes Anikó 30 éve a pénzügyi szakmában dolgozik, az egyik vezető kereskedelmi banknál volt 20 évig, majd vállalkozóként könyveléssel, adótanácsadással és üzletviteli tanácsadással kezdett foglalkozni.

 

3 éve a VOSZ és az Ipartestület által működtetett Széchenyi Kártya Programirodát vezeti a XXII. kerületben Budafokon, mely Dél-Budán az egyetlen iroda, ahol Széchenyi Kártyát lehet igényelni.

 

Ide kattintva többet megtudhat a Széchenyi Kártya előnyeiről!

JOGSEGÉLY, ÜGYVÉDI TANÁCSADÁS

Kretsl Gábor, előzetes telefonos egyeztetés után fogad: 06-20-315-9513

TEREM BÉRLÉS

Ezüst Platán terem

Az Ipartestület székház Ezüst Platán terme - 260 m2-ével, 40 m2-es színpadával - számos rendezvény lebonyolítására alkalmas: esküvők, színházi előadások, meetingek, koncertek, kiállítások, táncházak stb. Befogadóképessége a rendezvény típusától függően 110-240 fő. Mivel az épület mindössze 200-300 méterre található a XXII. kerületi Önkormányzattól, valamint a katolikus illetve református templomtól, különösen alkalmas esküvői rendezvények lebonyolítására. Ilyen és ehhez hasonló alkalmak esetén 180 cm-es kör- illetve sorasztalokat tudunk biztosítani, melyek elhelyezése szabadon variálható.
Rendezvényekkel és esküvőkkel kapcsolatban, kérjük hívja a 06-30-261-6770-es telefonszámot.


Kisterem

A 42 m2-es kisterem nem csak klubhelyiségként, de szakkörök, előadások, illetve születésnapi zsúrok megtartására is kiválóan alkalmas.

MESTER-TÁRUNK

a kerületi iparosok ajánlják szolgáltatásaikat, termékeiket. A Mester-tár díjmentes, bárki számára elérhető folyamatosan aktualizált adatbázis. Ajánlja Ön is szolgáltatását, termékét, hogy minél többen megismerjék azt ! A Mester-tárba jelentkezni lehet az info@ipartestulet22.hu e-mail címen.

 

MESTER-TÁR

DÍJMENTES SZAKKÖNYVEK

Arról hogy hogyan kezdjünk hozzá egy vállalkozás beindításához! Start up vállalkozások kézikönyve!